Structura

Tablou Masculin

Tablou Elite

Tablou de 16 jucatori dedicat exclusiv participantilor din afara tarii iar inregistrarile se fac pe baza unor invitatii trimise de Asociatia ProSquash si Federatia Romana de Squash.

Tablou Divizia A / Divizia B

Tablou dedicat jucatorilor legitimati in cadrul Federatiei Romane de Squash.

 • Primii 16 jucatori din Clasamentul National sunt calificati pe tabloul Diviziei A.
 • Urmatorii jucatori inregistrati in ordinea criteriilor de pozitionare acced pe tabloul de calificari
  Jucatorii de pe tabloul de calificari vor disputa meciuri de promovare, castigatorii(in numar de 16) urmand sa acceada pe tabloul principal (Divizia A), iar invinsii continua pe tabloul Diviziei B.

Jucatorii eligibili trebuie sa fie legitimati la un club afiliat Federatia Romana de Squash (lista cluburilor o găsiți pe site-ul federatiei).Inscrierea in competitie se va face pe platforma Tournament Software prin reprezentantii clubului de care apartin solicitantii.

Asociatia ProSquash Romania faciliteaza jucatorilor romani neafiliati inscrierea in competitie printr-o inregistrare prealabila pe listele de jucatori ale clubului sau.

Pentru a se afilia jucatorii vor trebui sa achite atat taxa de afiliere, 100 RON, cat si cuantumul vizei FRS pentru anul competitional 2016-2017, 100 RON.

Jucatorii straini afiliati FRS pot participa pe tabloul rezervat Diviziei A.

Turneu Regional
 • Este dedicat jucatorilor nelegitimati din toata tara.
 • Cei care nu doresc legitimarea au posibilitatea de a concura in acest turneu in cadrul aceleiasi competitii, Romanian Open Squash
 • Conform regulamentului FRS, si jucatorii care sunt nu sunt afiliati la cluburi dar vor sa joace in competitii sub egida FRS trebuie sa plateasca o taxa de inregistrare ca practicant de squash(20 lei) si viza anuala de practicant de squash(30 lei).
 • Inscrierea poate fi facuta doar pe site, accesand urmatoarea sectiune.

Tablou Feminin

 • Tablou de 16 jucatoare din care maximum 2 pot fi beneficiarie ale unui Wild Card oferit de catre organizatori;
 • Primele 12 Jucatoare vor calificate pe tabloul principal conform criteriilor de pozitionare, inclusiv beneficiare de wild-card.
  Ultimele 4 pozitii pe tabloul principal vor fi ocupate de jucatoare castigatoare in calificari pe sistemul eliminatoriu.

Jucatorii si cluburile accepta faptul ca, in functie de numarul de inscrisi, sistemul de joc poate suferi modificari. Jucatorii eligibili pentru a participa la competitie trebuie sa achite taxa de inscriere precum si oricare debit fata de Federatia Romana de Squash.